Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Barbecues

Dummyfestival
Dummyfestival
1 - 5 van 5 artikelen
Sorteren op:
Tafelbarbecue
€29,97
of
€7,74
per maand
Barbecuestarter
€12,99
of
€4,44
per maand
Barbecue
€39,99
of
€8,32
per maand
Barbecue/rookoven
€59,97
of
€9,03
per maand
Barbecue
€44,97
of
€7,85
per maand
pagina 1 van 1

Barbecues

Unigro is een zeer grote online webshop met allerlei huis, tuin en keuken producten. Om het assortiment zo compleet mogelijk te maken mogen ook de barbecues niet ontbreken. Barbecueën is de ideale groepsactiviteit om te doen met familie of vrienden. Mooi weer heeft dan wel de voorkeur, maar de echte barbecuers zijn al tevreden als het maar droog is.

Kies uw barbecue

We bieden verschillende soorten barbecues, namelijk een elektrische, gas of houtskool barbecue. De elektrische barbecue is perfect voor diegene die er niet teveel tijd en energie in willen steken. U zet hem aan, laat hem warm worden en het vlees kan er op. Lekker simpel maar wel optimaal genieten. Als u voor gemak wilt gaan kunt u ook de keuze maken voor een gasbarbecue. Deze wordt snel warm en daarnaast is de temperatuur goed onder controle te houden. Als u de ervaring van het barbecueën op kolen kunt waarderen dan is de houtskool barbecue de juiste keuze. U moet wat meer geduld hebben en er echt goed de tijd voor nemen, maar dat is het zeker waard.

Kwaliteit en service

Bij Unigro is kwaliteit erg belangrijk, de producten worden dan ook allemaal goed gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u een goede barbecue in huis haalt. U kunt de betaling in een keer voldoen maar u kunt er ook voor kiezen om per maand te betalen, maar opgelet, geld lenen kost ook geld! Niet tevreden? Sommige producten kunt u binnen 14 dagen terug sturen, mits in goede staat.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan