< Terug naar Tuin

Moestuin

(10 producten)

10 producten in categorie "Moestuin" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een moestuin voor iedereen

Moestuinieren wordt steeds populairder. Niets is heerlijker en smaakvoller dan zelf geteelde groenten en fruit eten uit uw eigen tuin. En of u nu een kleine tuin heeft, een balkon, of over een ruim terras beschikt, het is altijd wel mogelijk een kleine moestuinbak of serre te plaatsen. Zo kunt u snel beginnen met het telen van fruit- en groenteplantjes om in de zomer volop te kunnen genieten van een rijke oogst.

Soorten moestuinbakken

Bij Unigro kunt u kiezen uit verschillende modellen moestuinbakken en moestuin accessoires voor het onderhoud en ongediertebestrijding. Zo hebben we in het assortiment bloembakken met klimrek voor klimplanten, handige moestuinbakken met vakken voor het overzichtelijk kweken van verschillenden kruiden, en trapvormige kweekbakken voor planten met verschillende hoogtes. Veel gemak bieden ook de moestuinbakken op poten. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en doordat de planten op stahoogte in de bak zitten, zijn ze makkelijk te onderhouden. Een aantal modellen hebben ook een aparte serre, waarmee u al vroeg in het jaar onder glas uw plantjes kunt telen.

Moestuinbakken bestellen bij Unigro

Wilt u ook graag aan de slag met uw moestuin? Bij Unigro bent u verzekerd van een uitstekend kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs. En u kunt vlot van start gaan, want uw bestelling wordt gewoon bij u afgeleverd, waar en wanneer u dat wilt. U kunt online uw betaling voldoen of bij de levering, of u maakt gebruik van een regeling, zoals betalen in termijnen of via een krediet. (Opgelet: geld lenen kost ook geld). Uiteraard ontvangt u op al uw bestellingen de beste service en garantie, maar mocht u toch willen ruilen of retourneren, dan kan dat altijd binnen 14 dagen na aankoop.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!