< Terug naar Tuin

Parasols

(6 producten)

6 producten in categorie "Parasols" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

De beste parasols voor zomers tuinplezier

Als de zomer is aangebroken, kunt u weer heerlijk genieten van de zon. Of u nu een grote tuin hebt, een klein tuintje of misschien alleen een balkon, het is altijd prettig om buiten te zijn en te profiteren van het mooie weer. Op het warmst van de dag, of als de zon uitzonderlijk fel schijnt, kan de warmte u soms misschien wel wat te veel worden. Gelukkig bieden de parasols van Unigro dan uitkomst!

Bescherming tegen te veel zon

Zonlicht is goed voor ons: als mens hebben we nu eenmaal iedere dag een bepaalde hoeveelheid licht nodig. Zeker na een lange periode van minder mooi weer, kan het heerlijk zijn om u weer te koesteren in de weldadige warmte van de zon. Nu is het een bekend gegeven dat te veel zon een averechts effect kan hebben. Een overdosis zon is slecht voor uw huid en kan leiden tot verbranding. Bovendien kan blootstelling aan te veel zon ook gewoon onprettig zijn omdat u er als het ware oververhit van kan raken.

Volop zomers genieten

Wilt u dit voorkomen en toch lekker buiten kunnen zijn als de zon schijnt? Maak dan uw keuze uit ons aanbod aan parasols. Snel te bestellen, eenvoudig te betalen en snel geleverd: met onze parasols kunt u in uw tuin of op uw terras op ieder moment volop genieten van een stralende dag. Zelfs bij de hoogste temperaturen is het, met een koel drankje, goed toeven onder een van onze fraaie parasols!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!