Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
 • Status

  Partytenten

  1 - 5 van 5 artikelen
  Sorteren op:
  Partytent
  €99,99
  of
  €10
  per maand
  Partytent
  €189,99
  of
  €12,27
  per maand
  Partytent
  €349,98
  of
  €22,60
  per maand
  Zonnescherm
  €119,97
  of
  €10,31
  per maand
  Barbecue-overkapping
  €199,98
  of
  €12,91
  per maand
  pagina 1 van 1

  Meer plezier van uw tuin met onze partytenten

  Met de zomer weer in aantocht verheugt u zich ieder jaar op de vele uren die u van plan bent in uw tuin door te brengen. Een sfeervol tuinfeest, een uitgebreide barbecue of een gezellige borrel - uw tuin leent zich er uitstekend voor. Maar wat te doen als het weer niet helemaal mee lijkt te gaan werken aan uw enthousiaste buitenplannen? De partytenten van Unigro bieden uitkomst!

  Altijd feest met een partytent

  Het weer laat zich in ons klimaat niet altijd even goed voorspellen. Toch wilt u soms een feest of een etentje in uw tuin kunnen organiseren. Uiteraard is het dan erg jammer als het weer roet in het eten gooit. Een partytent, die u desgewenst ook kunt gebruiken als barbecuetent, is dan de oplossing. Ook als het weer zodanig slecht wordt dat uw gasten zich moeten terugtrekken in huis, kan de barbecue zo toch doorgaan - met de barbecue onder de partytent!

  Schaduwdoek voor als de zon te fel is

  Ook de zon kan uw plannen bederven, vooral als deze te heet wordt. Wilt u toch aangenaam op uw terras kunnen vertoeven, dan is de aanschaf van een schaduwdoek een goede zet. Met een kleurige schaduwdoek van Unigro beschermt u zichzelf tegen de brandende zon en kunt u ondanks de warmte toch genieten van uw tuin. Schaduwdoeken, partytenten en barbecuetenten zijn bij Unigro eenvoudig en snel te bestellen. Als u het vandaag nog regelt, bent u alvast voorbereid op het nieuwe tuinseizoen!

  0 producten vergelijken
  Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
  Vergelijken
  Even geduld...
  Even geduld...
  U ziet zo dadelijk de prijs per maand
  Even geduld...
  Uw voordelen komen er aan