Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
Status

Partytenten

1 - 5 van 5 artikelen
Sorteren op:
Barbecue-overkapping
€199,98
of
€12,71
per maand
Partytent
€99,99
of
€9,90
per maand
Partytent
€349,98
of
€22,25
per maand
Partytent
€189,99
of
€12,07
per maand
Zonnescherm
€119,97
of
€10,19
per maand
pagina 1 van 1

Meer plezier van uw tuin met onze partytenten

Met de zomer weer in aantocht, verheugt u zich ieder jaar op de vele uren die u van plan bent in uw tuin door te brengen. Een sfeervol tuinfeest, een uitgebreide barbecue of een gezellige borrel - uw tuin leent zich er uitstekend voor. Maar wat te doen als het weer niet helemaal mee lijkt te gaan werken aan uw enthousiaste buitenplannen? De partytenten van Unigro bieden uitkomst!

Altijd feest met een partytent

Het weer laat zich in ons klimaat niet altijd even goed voorspellen. Toch wilt u soms een feest of een etentje in uw tuin kunnen organiseren. Uiteraard is het dan erg jammer als het weer roet in het eten gooit. Een partytent, die u desgewenst ook kunt gebruiken als barbecue-tent, is dan de oplossing. Ook als het weer zodanig slecht wordt dat uw gasten zich moeten terugtrekken in huis, kan de barbecue zo toch doorgang vinden - met de barbecue onder de partytent!

Schaduwdoek voor als de zon te fel is

Ook de zon kan uw plannen bederven, vooral als deze te heet wordt. Wilt u toch aangenaam op uw terras kunnen vertoeven, dan is de aanschaf van een schaduwdoek een goede zet. Met een kleurige schaduwdoek van Unigro beschermt u zichzelf tegen de brandende zon en kunt u ondanks de warmte toch genieten van uw tuin. Schaduwdoeken, partytenten en barbecue-tenten zijn bij Unigro eenvoudig en snel te bestellen. Als u het vandaag nog regelt, bent u alvast voorbereid op het nieuwe tuinseizoen!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan