< Terug naar Tuin

Terrasverwarming

(8 producten)

Alles voor
uw tuin en uw
vrije tijd

SPECIAAL AANBOD

-15%


8 producten in categorie "Terrasverwarming" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Meer plezier van uw terras met terrasverwarming

Als u een tuin hebt, maakt u daar natuurlijk het liefst zoveel mogelijk gebruik van. Jammer genoeg werkt het klimaat niet altijd aan uw buitenplannen mee; vaak zijn de avonden in onze contreien al snel te fris om nog van uw tuin te genieten. Met de terrasverwarming van Unigro is daar gelukkig wat aan te doen!

Te fris om nog in de tuin te zitten?

U hebt een leuke tuin en zit als het even kan ook 's avonds nog graag buiten. Eerst een uitgebreide barbecue en daarna, tot lang nadat de zon onder is, nog heerlijk nagenieten van de maaltijd. Helaas is dit in ons land maar al te vaak een droomscenario dat zelden werkelijkheid wordt: net als het echt gezellig wordt, dwingt de dalende temperatuur u naar binnen te verkassen. Met terrasverwarming in de vorm van een buitenkachel of een speciale terrasverwarmer is dit probleem echter makkelijk te verhelpen.

Terrasverwarming voor meer tuinplezier

Als u bij Unigro terrasverwarming aanschaft, doet u uzelf en de andere mensen met wie u graag in uw tuin zit een groot plezier. U verlengt er immers de avonden mee - en ook nog eens het buitenseizoen! Door de terrasverwarming kunt u 's avonds langer buiten zitten en ook eerder in het voorjaar en tot later in het najaar profiteren van uw tuin. Als u vandaag uw terrasverwarming nog bestelt, dan zorgt de snelle en betrouwbare service van Unigro ervoor dat u binnenkort nóg meer plezier hebt van uw tuin!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en eventuele recyclagebijdrage, exclusief verzend- en betaalkosten.