< Terug naar Tuin

Tuinhuizen

(26 producten)

Alles voor
uw tuin en uw
vrije tijd

SPECIAAL AANBOD

-15%


26 producten in categorie "Tuinhuizen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een tuinhuis kopen bij Unigro

Een carport, tuinhuis of blokhut geeft uw huis en tuin een flinke toegevoegde waarde. Ze bieden extra vierkante meters ruimte om uw auto droog te parkeren, uw tuinspullen in op te bergen, of de mogelijkheid om een extra verblijf of hobbyruimte te creëren. En of u in het assortiment van Unigro nu kiest voor een riante houten blokhut, een moderne aluminium terrasoverkapping of een handig kunststof tuinhuisje, u kunt er van op aan dat het hier om de beste kwaliteitsproducten gaat voor een aantrekkelijke prijs.

Blokhutten en tuinhuizen in alle maten

Op zoek naar sfeer en ruimte? Dan zit u met een authentieke blokhut van 'Solid' of 'Décor et Jardin' helemaal goed. Deze robuuste hutten zijn voornamelijk van hoogwaardig dennenhout vervaardigd, zijn voorzien van praktische perspex ramen en u kunt kiezen uit verschillende afmetingen en stijlen. Zo zijn er modellen met plat dak of sfeervol wolfdak, kunnen ze voorzien zijn van een overdekte veranda of terras, en u kunt ook kiezen voor een praktische hoek blokhut in cottage stijl. Wilt u weinig onderhoud hebben aan een tuinhuis, kijk dan vooral bij de PVC modellen van 'Grosfillex', die goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Metalen tuinhuisjes met handige schuifdeuren, zijn ook ideaal, vooral als u op zoek bent naar praktische opbergruimte.

Tuinhuizen online bestellen

Door uw tuinhuis of carport bij Unigro te bestellen kunt u uw tuinwensen voor een uitstekende prijs waar maken. Daarbij kunt u vertrouwen op onze uitstekende leveringsvoorwaarden, service, garantie en betalingsmogelijkheden. Want naast online uw tuinhuis betalen kunt u ook in termijnen of via een krediet uw aankoop voldoen (let op: geld lenen kost ook geld). En wilt u dat uw nieuwe aankoop op een ander adres dan uw huisadres wordt afgeleverd, dan kan dat ook. Zo wordt heerlijk gen

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en eventuele recyclagebijdrage, exclusief verzend- en betaalkosten.