GRATIS Premium cadeaus + nog veel meer voordelen bij elke bestelling Gebruik promocode 342E Meer informatie
Kies uw filter
Meer verfijnen
Kleur
Merk
Prijs
-
Beschikbaarheid

Zwembaden

1 - 16 van 109 artikelen
Sorteren op:
Luchtmatras Cat Face Island INTEX
€17,97
of
€6,16
per maand
Mini Frame pool-zwembad INTEX
€25,98
of
€6,72
per maand
Opblaasbaar stand-up paddleboard EASYMAXX
€399,99
of
€25,34
per maand
Zwembad Swim Center INTEX
€41,99
€33,57
of
€7
per maand
Poolhouse voor zwembaden BLUE OCEAN
€229,98
of
€15,32
per maand
Dekzeil Ø 457 cm INTEX
€17,97
of
€6,16
per maand
Opblaasbare Bubble Therapy jacuzzi INTEX
€599,97
of
€34,68
per maand
Luchtmatras mega eenhoorn INTEX
€34,98
€27,99
of
€7,24
per maand
Luchtmatras schelp INTEX
€24,99
of
€6,47
per maand
Luchtmatras watermeloenijsje INTEX  van INTEX
€7,98
€7,17
of
€3,66
per maand
pagina 1 van 7
Zwembaden

Wat is de zomer toch heerlijk! De warme zonnestralen die op het terras of in de tuin vallen. Het vraagt gewoon om een eigen zwembad. Gelukkig kun je snel een zwembad neerzetten, dankzij de snelle levering vanuit onze webshop. En er is keuze genoeg voor iedereen. Welk zwembad pronkt er straks op jouw gazon?

Voor het gezin

Kies eens voor een gezinszwembad en vergeet de toebehoren niet, zoals een pomp of een afdekzeil. We hebben voor verschillende maten baden bijpassende afdekzeilen. Er zijn zomerdekzeilen die ook nog eens de warmte van het water in het zwembad vasthouden. Wil je het bad in de winter laten staan, bijvoorbeeld omdat je hebt gekozen voor een permanent zwembad? Geen probleem met een isolerend en beschermend winterdekzeil. Met een filterpomp zorg je ervoor dat je het water niet steeds hoeft te verversen. Iets wat een hele klus kan zijn met een groot zwembad. Dankzij de pomp zuiver je het water, zodat je het minder vaak hoeft te verversen. Naast zwembaden vind je ook leuke accessoires terug in de webshop: een heerlijke opblaasstoel bijvoorbeeld om op je gazon in te relaxen. Uiteraard beschermt met antizonnebrandlotion. En wat dacht je van een leuke pooltent, zodat je kinderen lekker in het water uit de zon kunnen spelen.

Topproducten

De zwembaden en toebehoren die wij verkopen zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit. Schaf gerust een groot zwembad aan voor de tuin en betaal deze in kleine maandelijkse termijnen af (let op: geld lenen kost ook geld!), zodat je met je gezin, kleinkinderen of gewoon zelf op en top kan genieten van een heerlijk zwembad.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken