Vrije tijd & spelen

  • summer deals tot -29% korting
  • jacuzzi en accessoires
  • summer deals tot -15% korting

De meest gekochte producten

Kies volgens uw favoriete vrijetijdsbesteding

  • creatief en hobby - gezelschapsspellen/naaien/puzzels/schilderen
  • gaming - accessoires/consoles/e-games
  • speelgoed - baby/bouwen en spelen/buiten/educatief/gezelschapsspellen/knuffels/poppen/puzzels/rollenspel/schilderen
  • vrijetijd - fietsen/scooters/fitness/huisdieren/pretparktickets/reizen en kamperen

Koopjes

Games en speelgoed, online besteld

Tijdens uw vrije tijd wilt u zich natuurlijk vermaken. Voor u en uw kinderen wilt u alles in huis hebben om in en om het huis een leuke dag te beleven. Gelukkig bestaat er van alles om daarvoor te zorgen. Op het gebied van gaming worden we overspoeld door talloze innovaties, en worden er steeds weer nieuwe apparaten ontwikkeld. Daarnaast zijn er allerlei manieren om een middag op een aangename manier te vullen. Met fietsen en fitness bijvoorbeeld blijft u gezond en kunt u een leuke dag beleven. En met een huisdier dat u heerlijk kunt verwennen en uitlaten, hebben u en uw kinderen ook veel plezier. Bij Unigro kunt u heel wat artikelen kopen op het gebied van vrije tijd en ontspanning voor u en uw kinderen. U vindt op onze webshop veel games en speelgoed en daarnaast nog veel producten voor volwassenen zoals kerstaccessoires, reisproducten en vele andere zaken.

Unigro, hoge kwaliteit, groot gemak

Unigro is een webshop waar u alles kunt kopen wat u nodig hebt, via internet. Een gemakkelijkere manier om te winkelen bestaat er haast niet. Unigro probeert zo compleet mogelijk zijn, zodat er voor elk wat wils is. Op het gebied van games en speelgoed hebben we een breed aanbod. Bij ons vindt u niet enkel de technologische hoogstandjes, maar ook allerlei gewoon speelgoed voor de kinderen. We hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van rollenspelen voor kinderen en ook diverse knuffels. Daarmee zullen uw kinderen vele uren plezier beleven. Voor kinderen die meer houden van gaming en spelcomputers, komt u bij Unigro ook aan uw trekken. Wij hebben de nieuwste spelconsoles van Nintendo, Microsoft en Playstation, zodat iedereen voor zijn kind het juiste speelgoed vindt.

Maak wat moois van uw vrije tijd

Het leven draait natuurlijk niet enkel om werk. Toch weten heel veel mensen niet zo goed hoe ze hun vrije tijd kunnen besteden. Misschien verliest u wel heel veel tijd door te denken aan uw plichten, zorgen, werk en dergelijke, waardoor u nauwelijks nog toekomt aan ontspanning. Natuurlijk is dat niet de bedoeling. Er zijn mogelijkheden genoeg om een feest van uw leven te maken. Fietsen, gezelschapspellen spelen, noem maar op. Bij Unigro vindt u van alles. Kijk eens rond en u zult zien dat er wel iets voor u bij zit!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!