GRATIS Premium cadeaus + nog veel meer voordelen bij elke bestelling Gebruik promocode 342E Meer informatie
Kies uw filter
Categorie
Meer verfijnen
Kleur
Merk
Prijs
-
Prijs per maand
-
Beschikbaarheid

Creatief & hobby

1 - 16 van 179 artikelen
Sorteren op:
Mininaaimachine EASYMAXX
€14,97
of
€5,13
per maand
Naaikoffer + naaiset
€19,98
of
€6,85
per maand
Colosseum in de schemering RAVENSBURGER
€14,97
of
€5,13
per maand
Panoramapuzzel Rome RAVENSBURGER
€14,97
of
€5,13
per maand
Puzzel Lieve dieren RAVENSBURGER
€9,48
of
€4,84
per maand
Puzzel Glanzende lippen RAVENSBURGER
€10,98
of
€3,76
per maand
Entertain familie en vrienden met gezelschapsspellen

Kinderen leren al spelend. En alle inzichten die ze zo verwerven, blijven langer hangen. Haal dus het onderste uit de kast, en stimuleer uw kinderen met allerlei spellen. Van kaart- en gezelschapsspellen tot legpuzzels en schilderspellen.

Gezelschapsspellen en kaartspellen

Gezelschapsspellen en kaartspellen leren kinderen om regels te respecteren en samen te werken. Laat spelconsoles en het internet niet overheersen. Schotel uw kinderen eens een portie ouderwets plezier voor, met een gezelschapsspel à la Monopoly. Of speel uw troeven uit met een kaartspel. Allemaal leuk én leerrijk.

Legpuzzels

Puzzelplezier is van alle tijden en voor alle leeftijden. Uw kinderen zijn er úren zoet mee. En puzzelen bevordert hun fijne motoriek, coördinatie en ruimtelijk inzicht. Ook veel volwassenen houden van legpuzzels. Bij Unigro vindt u een groot gamma puzzels voor beginners en gevorderden. Sla snel uw slag!

Schilderspellen

Schuilt er een Picasso in zoon- of dochterlief? Wilt u uw kinderen of kleinkinderen bezighouden op uitgeregende vakantiedagen? Dan bieden de schilderspellen van Ravensburger een uitkomst. Ontdek snel of uw kroost talent heeft! Op zoek naar een prettige en huiselijke manier om uw vrije tijd door te brengen? Unigro is uw bondgenoot voor spelplezier uit de oude doos!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken