< Terug naar Vrije tijd & spelen

Creatief & hobby

(185 producten)

185 producten in categorie "Creatief & hobby" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Creatief en hobby

Bij Unigro vindt u een breed assortiment aan artikelen welke u kunt gebruiken voor uw vrijetijdsbesteding. Of u nu houdt van een leuk gezelschapsspel of liever creatief bezig bent, u kunt hiervoor altijd bij Unigro terecht.

Amusement voor het hele gezin

Of het nou gaat om een vrije woensdagmiddag of een regenachtige vakantiedag, er zijn van die momenten dat u lekker met uw gezin binnen wilt zijn. Ieder bezig met zijn eigen hobby, of juist met zijn allen een leuk gezelschapsspel gaan spelen. Bij Unigro vindt u hiervoor alles wat u hiervoor nodig heeft. Voor de creatieve personen bieden wij een ruim assortiment aan naaimachines aan en diverse mozaïekpakketten. Maar ook een groot aanbod van gezelschapsspellen onder andere van Ravensburger behoort tot de mogelijkheden. Of bijvoorbeeld een uitdagende puzzel? Deze zijn er voor de jongsten van het gezin, bijvoorbeeld van Nijntje, maar ook voor de ouders zijn er genoeg uitdagingen te vinden. Puzzels met 1.000 stukjes, een 3D-puzzel van de Toren van Pisa… Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Levering en betaling

U hoeft de deur niet uit voor onze artikelen. Indien het door u gewenste artikel op voorraad is, wordt dit binnen 14 dagen bij u thuisbezorgd. U kunt op verschillende wijzen bij Unigro betalen. U kunt het bedrag bij aflevering contant voldoen, maar ook per creditcard of op afbetaling betalen. Zo kunt u, ook als u het even wat minder breed heeft, bij ons bestellen. U betaalt dan in termijnen. Let op, geld lenen kost geld!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!