Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Puzzels

1 - 27 van 27 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Meer plezier met de puzzels van Unigro

Denkt u bij puzzels vooral aan kleine kinderen? Hoewel we ons dat kunnen voorstellen, klopt die gedachte toch niet helemaal. Er bestaan namelijk ook puzzels voor volwassenen. En dan niet zomaar puzzels: een volwassen puzzel, bijvoorbeeld van Ravensburger, is een echte uitdaging die zorgt voor vele uren plezier!

Puzzels: óók voor volwassenen!

Wie bij het woord puzzels vooral denkt aan simpele puzzels voor kinderen, kijkt zijn ogen uit in de webshop van Unigro. Hier vindt u namelijk beslist niet alleen puzzels voor de allerjongsten onder ons. Het Unigro-assortiment biedt u ook meerdere volwassen puzzels, waaronder de 3D-puzzels van het bekende spellenmerk Ravensburger. Deze manier van puzzelen zorgt voor een compleet nieuwe ervaring. Het vergt flink wat geduld en ruimtelijk inzicht, maar dan bouwt u met Ravensburger ook een heuse Big Ben op schaal, of het Empire State Building of de Eiffeltoren. De puzzels bestaan uit stevige onderdeeltjes en lijm is niet nodig!

Bestel snel uw puzzel bij Unigro

Als u even rondneust op onze site, zult u vast verbaasd zijn over de mogelijkheden die er zijn als het om puzzels voor volwassenen gaat. Als u enthousiast bent geworden, dan is bestellen bij Unigro wel heel makkelijk. Hebt u de gewenste puzzel uitgekozen, dan is de bestelling met een paar muisklikken geregeld. Ook betalen gaat bij Unigro snel en eenvoudig. En met onze snelle levering, kunt u voordat u het weet aan de slag met uw nieuwe aanwinst: een uitdagende, driedimensionale puzzel voor volwassenen van Ravensburger bijvoorbeeld!

Trustpilot:

stars

beoordeling door klanten 3 van 5

Google Reviews:

stars

beoordeling door klanten 3,5 van 5

Terug naar boven
Boven
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan