Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Schilderen

1 - 9 van 9 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Met de producten van Ravensburger en Schipper kan iedereen een kunstenaar zijn.

Schilderen was nog nooit zo'n leuke bezigheid en voor u het weet, bent u uren verder en hebt u een schitterende tekening of schilderij gemaakt.

Ravensburger en Schipper hebben veel keuze in teken- en schilderproducten.

Zoek de getallen bij de verfkleur en het vakjes vullen kan beginnen. Heel eenvoudig, geschikt voor jong en oud dus en altijd een leuk resultaat. Deze producten van Schipper bevatten vaak leuke dieren of bekende settings of tekenfilmhelden. Ook de strip- of kledingontwerpers kunnen aan de slag met de producten van Ravensburger en Schipper. Waardoor u als jonge artiest veel ervaring op kunt doen in het maken van te gekke cartoons of schitterende trouw- of baljurken. Kortom heel veel keuze voor als u graag iets tekent of schildert.

Zelf creatief bezig zijn en iets moois maken waar u trots op mag zijn, is waar de producten van Ravensburger en Schipper voor staan. De teken- en schilderpakketten zijn voor jong en oud, iedereen kan het en er is genoeg variatie waardoor u altijd het juiste product vindt. Ze bevatten altijd voldoende materialen waardoor uw project zeker slaagt. Kijk dus snel eens rond of er iets voor u bij zit!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan