Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Schilderen

1 - 9 van 9 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Met de producten van ravensburger kan iedereen een kunstenaar zijn.

Schilderen was nog nooit zo'n leuke bezigheid en voor je het weet ben je uren verder en heb je een schitterende tekening of schilderij gemaakt.

Ravensburger heeft veel keuze in teken en schilder producten.

Zoek de getallen bij de verfkleur en het vakjes vullen kan beginnen. Heel eenvoudig, geschikt voor jong en oud dus en altijd een leuk resultaat. Deze producten van ravensburger bevatten vaak leuke dieren of bekende settings of tekenfilmhelden.De Manadala's daarentegen bieden urenlang kleurplezier en werken erg ontspannend op de geest. Je kunt er volop je eigen creativiteit in kwijt doordat je eerst de mandala ontwerpt en deze vervolgens in gaat kleuren. En wie weet schuilt er wel een echte striptekenaar of fashiondesigner in jou. Want ook de strip of kleding ontwerpers kunnen aan de slag met de producten van ravensburger. Waardoor je als jonge artiest veel ervaring op kunt doen in het maken van te gekke cartoons of schitterende trouw- of baljurken. Kortom heel veel keus voor als je graag iets tekent of schildert.

Zelf creatief bezig zijn en iets moois maken waar je trots op mag zijn is waar de producten van ravensburger voor staan. De teken en schilder pakketten zijn voor jong en oud, iedereen kan het en er is genoeg variatie waardoor je altijd het juiste product vind. Ze bevatten altijd voldoende materialen waardoor je project zeker slaagt. Kijk dus snel eens rond of er iets voor je bij zit!

Trustpilot:

stars

beoordeling door klanten 3 van 5

Google Reviews:

stars

beoordeling door klanten 3,5 van 5

Terug naar boven
Boven
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan