Meer afbeeldingen

 • PLAYMOBIL® 6692 Kameleon met Gene
 • PLAYMOBIL® 6692 Kameleon met Gene

PLAYMOBIL® 6692 Kameleon met Gene

Bestelnummer: 0991595

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijkDe fantastische avonturen van de vier SUPER 4-helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.…
Meer informatie

9,06 € / maand

of 59,97 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 7 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 9,06 €
 • Kredietbedrag: 59,97 €
 • Totaal te betalen bedrag : 63,42 €
 • Debetrentevoet: 18,42% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,42%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

De fantastische avonturen van de vier SUPER 4-helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
Met SUPER 4-held Agent Gene uit Technopolis. Het display op de linkerarm van Agent Gene licht op in het donker. Inclusief beweegbare "Technopolis"-robot. De Chameleon kan worden getransformeerd in de vliegmodus door de 4 wielen op te klappen. De voorruit kan worden opgeklapt om PLAYMOBIL-figuren in de zetels te zetten. In de houder op het dashboard kunnen 4 verschillende "hologramfolies" worden geplaatst. Agent Gene en de twee apart verkrijgbare helden Ruby (art. 4796) en Alex (art. 6695) hebben elk een eigen zwenkzetel met verstelbare rugleuning in de stuurcabine. De figuren kunnen in de Chameleon stappen via de zijdelingse klapdeur of de tegenoverliggende draaisluis. Door het dak open te klappen, kan de Chameleon fungeren als centrale van de SUPER 4-helden. De vergadertafel licht op in het donker! De twee meegeleverde brandstoftanks kunnen naast de draaisluis worden bevestigd. Met uitklapbaar geheim kanon opzij van de Chameleon waarmee 4 meegeleverde projectielen kunnen worden afgevuurd. De Skyjet (art. nr. 6691) past in de stuurcabine, net zoals in de TV-serie. De zetel van Ruby kan hiertoe naar achteren worden geschoven. Afmetingen: ca. 28 x 15,5-18 x 10-11cm. Vanaf 5 jaar.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!