Meer afbeeldingen

 • PLAYMOBIL® 6697 Meeneemburcht van de Zwarte Baron
 • PLAYMOBIL® 6697 Meeneemburcht van de Zwarte Baron

PLAYMOBIL® 6697 Meeneemburcht van de Zwarte Baron

Bestelnummer: 0991600

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijkDe fantastische avonturen van de vier SUPER 4-helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.…
Meer informatie

9,31 € / maand

of 69,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 8 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 9,31 €
 • Kredietbedrag: 69,99 €
 • Totaal te betalen bedrag : 74,48 €
 • Debetrentevoet: 18,2% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,2%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

De fantastische avonturen van de vier SUPER 4-helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.
Met de SUPER 4-aartsvijand uit Kingsland! Verdedig het kasteel door op de muur met de afneembare kruisboog naderende vijanden te beschieten. Slagen de aanvallers erin om de zwakke plek in de muur te vinden en door te stoten naar de schatkamer? De Black Baron-figuur heeft een afneembare wapenrusting en een paard met zadel en tuig. De meegeleverde kruisboog kan tussen de torens van het kasteel worden bevestigd en de 3 meegeleverde projectielen afvuren. Verder zijn nog 2 PLAYMOBIL-ridderfiguren meegeleverd (een boogschutter en een zwaardvechter). Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in het kasteel, zodat de hele set overal kan worden meegenomen aan de praktische handgreep. Met schatkamer incl. koffer om te vullen met gouden munten. De voorste muur van het kasteel kan op spectaculaire wijze worden doorbroken. Afmetingen: speelversie: ca. 40 x 17,5 x 27-32 cm en transportversie: ca. 21 x 18 x 32 cm. Vanaf 5 jaar.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!