Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Status

Bouwen & spelen

1 - 5 van 5 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Bouwen en spelen

Het spel is een belangrijke basissteen in de opvoeding van uw kind. Unigro doet er daarom alles aan om uw kroost te verwennen, onder andere met het betere bouw- en knutselwerk. Hieronder kunt u meteen zien wat we uw schatten te bieden hebben.

Bouwen en spelen met Unigro

Als een van de grootste webwinkels van België onderhoudt Unigro een uitzonderlijk groot aanbod kinderspeelgoed. Op deze pagina hebben we oog voor 3 bijzondere merken: Playmobil Smoby en VTech. Deze merken zijn absolute klassiekers, die nog niets van hun speelkracht of ontwikkelingswaarde verloren hebben. Stuur uw kind dus met gerust gemoed op Playmobil safari of naar de boerderij. Unigro heeft voor elke speler het juiste speelgoed in huis.

Bouwen en spelen via Unigro

Uw kinderen samen met Unigro laten bouwen en spelen is ver van moeilijk. In onze online winkel kunt u snel en toch doordacht uw keuze maken. Als een van de grootste spelers van België staan we altijd garant voor een origineel product aan uitstekende voorwaarden. Zending en betaling van uw pakket gebeuren volledig zoals u dat wilt. Bent u achteraf toch niet tevreden? Dan kunt u uw bestelling retourneren tot 14 dagen na de bestelling.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan