Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Status

Bouwen & spelen

1 - 4 van 4 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Bouwen en spelen

Het spel is een belangrijke basissteen in de opvoeding van uw kind. Unigro doet er daarom alles aan om uw kroost te verwennen, onder andere met met het betere bouw- en knutselwerk. Hieronder kunt u meteen zien wat wij uw schatten te bieden hebben.

Bouwen en spelen met Unigro

Als een van de grootste webwinkels van België onderhoudt Unigro een uitzonderlijk groot aanbod kinderspeelgoed. Op deze pagina hebben we oog voor twee bijzondere merken: Playmobil en Play-Doh. U vindt deze producten respectievelijk via de menu-items 'Playmobil' en 'Knutselen en boetseren'. Beide merken zijn absolute klassiekers, die nog niets van hun speelkracht of ontwikkelingswaarde verloren hebben. Stuur uw kind dus met gerust gemoed op Playmobil safari of naar de boerderij. Laat hem of haar genieten van een prachtig zomerterras met zwembad of van een echte Playmobil cabrio. Of misschien laat u hen liever zelf de decors knutselen met de Play-Doh Pretfabriek en pizza's plakken in de Play-Doh Pizzeria. Unigro heeft voor elke speler het juiste speelgoed in huis.

Bouwen en spelen via Unigro

Uw kinderen samen met Unigro laten bouwen en spelen is ver van moeilijk. In onze online winkel kunt u snel en toch doordacht uw keuze maken. Als een van de grootste spelers van België staan wij altijd garant voor een origineel product aan uitstekende voorwaarden. Zending en betaling van uw pakket gebeuren volledig zoals u dat wilt. Bent u achteraf toch niet tevreden? Dan kunt u uw order gratis retourneren tot 14 dagen na de bestelling.

Trustpilot:

stars

beoordeling door klanten 3 van 5

Google Reviews:

stars

beoordeling door klanten 3,5 van 5

Terug naar boven
Boven
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan