Meer afbeeldingen

 • Verplaatsbare basketbalpaal met dunkring EXIT
 • Verplaatsbare basketbalpaal met dunkring EXIT
 • Verplaatsbare basketbalpaal met dunkring EXIT

Verplaatsbare basketbalpaal met dunkring EXIT

Bestelnummer: 0992041

Wij contacteren u om een concrete leverafspraak te maken.Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het is maar liefst verstelbaar in 6 verschillende hoogtes: 230 cm, 245 cm, 260 cm, 275 cm, 290 cm, 305 cm (wedstrijdhoogte senioren). Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! De Comet kan in 6 hoogtes versteld worden. Je trekt aan de bedieningsknop aan de achterzijde en schuift het board op de gewenste hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch.  Zo kan altijd gekozen worden voor de juiste hoogte. Of er nu klei…
Meer informatie

20,27 € / maand

of 319,98 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 18 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 20,27 €
 • Kredietbedrag: 319,98 €
 • Totaal te betalen bedrag : 364,86 €
 • Debetrentevoet: 18,44% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,44%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het is maar liefst verstelbaar in 6 verschillende hoogtes: 230 cm, 245 cm, 260 cm, 275 cm, 290 cm, 305 cm (wedstrijdhoogte senioren). Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! De Comet kan in 6 hoogtes versteld worden. Je trekt aan de bedieningsknop aan de achterzijde en schuift het board op de gewenste hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch.  Zo kan altijd gekozen worden voor de juiste hoogte. Of er nu kleine kinderen basketballen, of volwassenen.

De EXIT Comet Portable Basket is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waar de contragewichten in liggen. Hierdoor hoef je het systeem alleen maar iets naar achteren te kantelen om het eenvoudig te kunnen verplaatsen. Het onderstel is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 5 zandzakken als contragewicht worden geplaatst. Hierdoor blijft het systeem dan ook stevig staan. Het totale contragewicht bedraagt ongeveer 150 kg (30 kg per zandzak). In tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de EXIT Comet geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!

Het robuuste frame (ø76mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met transparant polycarbonaat board staan garant voor urenlang speelplezier. Door het vullen van de 5 bijgeleverde zandzakken die u vervolgens in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan. De EXIT Comet Portable Basket is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit. Afm.: Br. 110 x H. max. 350 x D. 123 cm.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!