Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT

Artikelnummer: 0992407
€479,88
of
€30,21
per maand
 • Het comfort van de betaling per maand
  Let op, geld lenen kost ook geld.
 • Geleverd binnen 2 weken
 • Onze partner houdt u via e-mail op de hoogte van de verzending van uw artikel (bij kleine artikelen) of contacteert u om een concrete leverafspraak te maken (bij grote artikelen).
 • Betaal na levering, zo bent u 100% gerust
 • Levering op afspraak
 • Klanten geven Unigro een 3,6/5 Google-score

Productomschrijving

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? Deze unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier! De AquaFlow Mega mét pompsysteem is maar liefst 4,75 m lang en daarmee de grootste waterbaan in de EXIT AquaFlow-serie.

De waterspeelbaan bestaat uit diverse bakken met 5 sluizen, waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een bocht of juist zigzaggend. Dankzij de sluizen die semitransparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Pomp het water eenvoudig weer terug vanuit de opvangbak naar het waterreservoir en laat je bootje of bal weer mee naar beneden varen. Zo doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De AquaFlow Mega-Set is uitgevoerd in een strak design en dankzij de frisse kleuren staat het ook nog eens mooi in de tuin. De set wordt geleverd met een pomp en slang die netjes weggewerkt is door middel van beugels onder de bakken.

De waterspeelbaan is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC, dit is een met vezels versterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal. De AquaFlow Mega set voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71), zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

Waterreservoir: L. 44 x Br. 44 x H. 12,5 cm.
Waterbak 1: L. 120 x Br. 28 x H. 12,5 cm.
Waterbak 2: L. 120 x Br. 28 x H. 12,5 cm.
Waterbak 3: L. 115 x Br. 28 x H. 12,5 cm.
Waterbak 4: L. 115 x Br. 28 x H. 12,5 cm.
Opvangbak: L. 48 x Br. 48 x H. 14 cm. 
Tot. afm.: L. 475 (max.) x Br. 93 x H. 88 cm.
Productinfo van de fabrikant
Verzending & retour

Dit artikel wordt geleverd door onze partner. Hij houdt u via e-mail op de hoogte van de verzending van uw artikel (bij kleine artikelen) of contacteert u om een concrete leverafspraak te maken (bij grote artikelen).

Garantie

Op dit artikel bieden we u minstens 2 jaar all-in garantie. Met de all-in garantie van Unigro bent u 2 jaar (of langer bij sommige producten) volledig gedekt tegen fabricagefouten. Deze garantie dekt alle herstelkosten en uw artikel behoudt zijn volledige waarde gedurende de hele garantieperiode. Een unieke service van Unigro! Lees er hier meer over.

Betalen per maand

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: € 0,00
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 18 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: € 30,21
 • Kredietbedrag: € 479,88
 • Totaal te betalen bedrag : € 543,78
 • Debetrentevoet: 17,47% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 17,47%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
Waterspeelbaan AquaFlow Mega EXIT
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan