Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Specificaties
Status

Educatief speelgoed

1 - 32 van 146 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 5

Educatief speelgoed

Spelen en leren gaan hand in hand. Een volledige ontplooiing van uw kind kan dan ook niet zonder het juiste educatieve speelgoed. Daarom stelt Unigro alles in het werk om een relevante afdeling opvoedkundig speelgoed uit te bouwen. We zijn er zeker van dat ook uw favoriete leerspel zich in ons aanbod bevindt.

Het educatieve speelgoed van Unigro

Onze afdeling educatief speelgoed wordt ingedeeld in handige overzichtscategorieën al naargelang de leeftijd van uw oogappel. Zo voorzien we speelgoed voor uw baby, maar ook voor uw kind van 3 jaar oud. Verder worden een aantal bijzondere categorieën in de verf gezet zoals knutselen en boetseren, schrijven en tekenen, audio en foto, en interactieve boeken. Uiteraard kunnen ondertussen ook de modernere, educatieve games niet ontbreken, inclusief tablets en toebehoren. Met zo'n grote aanbod kan het niet anders of u vindt hier ook het spel dat bij uw kind past. Topmerken als VTech en Ravensburger zorgen daarbij niet enkel voor een leerrijke, maar ook voor een veilige spelervaring. We nodigen uw spruit dan ook graag uit om kennis te maken met onze interactieve VTECH knuffels of om op wetenschappelijk onderzoek te trekken met de spellen van Ravensburger.

Koop uw educatieve speelgoed via Unigro

Het educatieve speelgoed van uw kind koopt u snel en eenvoudig online via Unigro. Onze shop is een van de grootste van het land. De schaal waarop we werken, maakt het dan ook mogelijk u steevast te verzekeren van kwalitatieve aankopen aan uitstekende voorwaarden. Betaling en levering verlopen helemaal naar wens. Retourneren kan binnen de 14 dagen na aankoop.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan