GRATIS Premium cadeaus + nog veel meer voordelen bij elke bestelling Gebruik promocode 342E Meer informatie
Kies uw filter
Meer verfijnen
Merk
Prijs
-
Beschikbaarheid

Gezelschapsspellen

1 - 16 van 48 artikelen
Sorteren op:
Kaartspel Uno Extreme Relaunch MATTEL
€46,98
of
€8,22
per maand
Make 'n' Break RAVENSBURGER
€8,97
of
€4,58
per maand
Uno Junior MATTEL
€8,97
of
€4,58
per maand
Domino dubbel 6 van BUFFALO
€7,99
of
€4,08
per maand
Pocketspel Disney Cars 3 RAVENSBURGER
€9,48
of
€4,84
per maand
Kaarthouder deluxe Piatnik
€14,99
of
€5,13
per maand
Domino dubbel 9 van BUFFALO
€15,99
of
€5,48
per maand
Despicable Me memory RAVENSBURGER
€16,98
of
€5,82
per maand
Scotland Yard Junior RAVENSBURGER
€19,98
of
€6,85
per maand
Pups in training PAW PATROL
€24,99
of
€6,47
per maand
Frozen Junior Labyrinth RAVENSBURGER
€21,99
of
€5,69
per maand
Roulettekleed 130x90cm van BUFFALO
€25,99
of
€6,73
per maand
pagina 1 van 3
Gezelschapsspel naar ieders keus

Gezelschapsspellen winnen de laatste jaren veel aan populariteit. Logisch, want ze zorgen niet alleen voor heel veel gezamenlijk en eindeloos plezier, maar stimuleren ook de creatieve geest. Bij Unigro zijn ze in vele soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn spellen voor kinderen (maar ook volwassenen!) die het liefste in beweging blijven. Daarvoor zijn actiespellen bij uitstek geschikt. Ze zorgen voor hilarische spelmomenten, maar er komt ook concentratie bij kijken.

Allerlei varianten

Dat is zeker het geval bij de denkspellen. Ook die zijn er in allerlei varianten. Zoals het klassieke Memory. En er zijn kaartspellen voor iedere leeftijd die heel uitdagend zijn. Doorgaans zijn de regels heel eenvoudig en is het spel snel te spelen. Zoals bij Scotland Yard, waarin je als een echte detective over het bord wandelt. De strategische spellen zijn voor alle leeftijden. Wie is er niet groot geworden met het onverwoestbare Monopoly? Een spel waarin slimheid een belangrijkere rol speelt dan het geluk van de dobbelsteen. Ook voor toppers als Yahtzee en het 'stapelspel' Jenga is spelinzicht onontbeerlijk. En ieder spelletje leer je weer nieuwe dingen.

Ook in zakformaat!

Een spel hoeft overigens helemaal niet groot te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een handzaam reisspel. Ideaal voor die lange trip naar de eindbestemming. Of kies voor een educatief spel, waarbij spelenderwijze de kennis over allerlei zaken wordt verrijkt. Bij Unigro grijpt u nooit mis vanwege de grote keuze. En mocht het product toch niet bevallen? Dan kunt u het product doorgaans gewoon ruilen als u op tijd bent. Voor meer informatie hierover kunt u de pagina over de garantie raadplegen.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken