Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Knuffels

1 - 2 van 2 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1

Knuffels bij Unigro

Ontbreekt er net iets op de kinderkamer? Of is uw (klein)kind binnenkort jarig? Bij Unigro kunt u schattige knuffels kopen. U slaagt hier zeker voor een leuk en origineel cadeau.

Interactieve knuffels

De knuffels bij Unigro zijn uniek. Behalve de ‘standaard’ knuffelberen biedt Unigro ook interactieve knuffels van VTech aan. Er kan op verschillende plaatsen op de knuffel gedrukt worden en dan volgt er een geluid of melodietje. Uw (klein)kind leert zo spelenderwijs de verschillende lichaamsdelen kennen. Ook beschikken de knuffels van VTech over een usb-aansluiting. Zo kan de knuffel helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd worden. De knuffel kan bijvoorbeeld de naam van uw (klein)kind zeggen en weet wanneer hij of zij jarig is! Of wat dacht u van een stoere dinosaurusknuffel? Deze dino is maar liefst 55 centimeter groot, heeft bewegende kaken en maakt echte dinogeluiden. Maar bent u op zoek naar een meer sprookjesachtige knuffel? Dan heeft Unigro een magische eenhoorn. De hoorn van de knuffel licht op in verschillende kleuren. De kinderen kunnen zich uitleven door haar te voeren en haar manen te kammen en vlechten.

Levering en betaling

U kunt bij Unigro betalen zoals u wenst. U kunt bij aflevering contant betalen, maar ook per creditcard of op afbetaling. Zo kunt u ook als u even krap bij kas zit een leuke knuffel kopen. U betaalt dan slechts een paar euro per maand. Let op, geld lenen kost geld!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan