High tech deals + netbook voor een knalprijs bij elke bestelling Gebruik promocode 342F Meer informatie
Kies uw filter
Categorie
Meer verfijnen
Kleur
Merk
Prijs
-
Prijs per maand
-
Beschikbaarheid

Rollenspel

1 - 32 van 293 artikelen
Sorteren op:
Lanceerbaan ToetToetAuto's VTECH
€13,98
€11,88
of
€4,07
per maand
Toet Toet brandweerwagen VTECH
€24,99
€21,24
of
€5,50
per maand
PLAYMOBIL® 9082 Bloemist van PLAYMOBIL
€14,97
€13,47
of
€4,61
per maand
Racesimulator V8 Driver SMOBY
€56,97
of
€8,60
per maand
Maxi Market SMOBY
€74,97
of
€8,93
per maand
Avonturenbos Zoef Zoef Dieren VTECH
€19,98
of
€6,85
per maand
Dartbord Bristle van INNERGAMES
€28,99
of
€7,50
per maand
Rollenspel speelgoed bij Unigro

Op zoek naar speelgoed waar kinderen urenlang mee kunnen spelen? Kijk dan bij deze rollenspel speelartikelen waarmee ze eindeloos kunnen fantaseren. Daarmee verplaatsen ze zich niet alleen in de wereld van auto's, het dierenrijk of bekende kinderfilms, er is ook veel speelgoed waarmee ze beroepen na kunnen spelen. Zo hebben we Smoby speelgoedkeukentjes voor toekomstige sterrenkoks, stoere gitaren voor aankomende popsterren, brandweerkazernes, speelgoed supermarktjes en complete werkbanken voor handige timmermannen. Bij Unigro vindt u alleen speelgoed van bekende speelgoedmerken, dus u kunt verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit.

Speelgoed voor binnen en buiten

Veel jongens, en vaak ook meisjes, kunnen zich urenlang inleven in de wereld van auto’s en actiefiguurtjes. Zo kunnen ze met de beroemde autootjes van Cars een autorace naspelen en met de kleurrijke HotWheels van Mattel geweldige stunts nadoen. Pony’s, paarden en poezen zijn altijd erg favoriet bij meisjes, en zij zullen veel plezier beleven met de dierenvriendjes van Littlest Petshop en My little Pony. Ook buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes wordt onvergetelijk met een set walkietalkies en dart speelpistolen van Nerf, Nerf Rebelle en Mega. Ze zijn allemaal goed voor urenlang speelplezier en veel tevreden gezichtjes.

Rollenspel speelgoed voordelig bestellen

Wilt u uw zoon of dochter verrassen met hun favoriete rollenspel speelgoed? Bestel dan snel bij Unigro, dan bent u niet alleen verzekerd van een prima prijs en kwaliteit, u heeft het dan ook binnen de snelst mogelijke verzendtermijn in huis. Betalen doet u eenvoudig online of achteraf, wanneer het speelgoed, en eventueel uw andere bestelde artikelen, wordt afgeleverd. En mocht u een of meerdere aankopen toch willen terugzenden of ruilen, dan kan dat probleemloos binnen 14 dagen na uw aankoop.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan