Vrolijke Vriendjes - Magisch Kasteel VTECH

Bestelnummer: 0992189
Taal
Nederlands
Een korting van 8%
€64,98
€59,97
of
€9,03
per maand
Recupel inbegrepen € 0,05
Niet cumuleerbaar met andere kortingen
Er ging iets mis
 • Het comfort van de betaling per maand
  Let op, geld lenen kost ook geld.
 • In voorraad, geleverd binnen 2-3 werkdagen. 1e kredietbestelling? Wij bieden u altijd de best mogelijke oplossing. Daarom gaan we na of deze bestelling past binnen uw budget. Hierdoor kan de levertermijn iets langer zijn.
 • Betaal na levering, zo bent u 100% gerust
 • Levering in 24 u mogelijk

Productomschrijving

Welkom in de betoverende wereld van de Vrolijke Vriendjes! Het grote interactieve kasteel zit vol verrassingen en komt tot leven zodra je een Vrolijk Vriendje op een van de vijf Magic Points plaatst: je hoort zinnetjes en geluiden en krijgt allerlei lichteffecten te zien. In de balzaal dansen de prinsessen terwijl het water in de fontein stroomt. In de eetkamer hebben feetjes en ridders magische gesprekken. Het kasteel heeft ook een lift die je kan activeren, een deurtje om open te doen, een grote trap en een schommel. Een geweldig kasteel om in te spelen met de Vrolijke Vriendjes! Dankzij de verschillende elementen kun je de poppetjes ook laten dansen en de lift verplaatsen. Compatibel met de andere Vrolijke Vriendjes en aansluitbaar op de speelsets van Toet Toet Auto's en Zoef Zoef Dieren. Verzamel ze allemaal!
3 liedjes, 6 melodietjes, zinnetjes en realistische geluiden. Geleverd met 1 poppetje (de koningin) dat praat, licht geeft en zingt. Grote afmetingen: meer dan 1 meter lang en 65 cm hoog. Werkt op 2 meegeleverde LR3 AAA-batterijen (voor het poppetje) + 2 AAA-batterijen (voor het kasteel). Vanaf 1 jaar.
Productinfo van de fabrikant
Verzending & retour

Dit artikel wordt verzonden via Bpost. U ontvangt een bericht met vermelding van de datum waarop uw bestelling verzonden wordt. Terugzenden of inruilen doet u ook via Bpost. Lees hier meer over de levering van kleine artikelen. Dit artikel kan in 24 uur geleverd worden. Vraag de levering in 24 uur aan in uw winkelmandje. Lees hier meer over de levering in 24 uur.

Garantie

Op dit artikel bieden we u minstens 2 jaar all-in garantie. Met de all-in garantie van Unigro bent u 2 jaar (of langer bij sommige producten) volledig gedekt tegen fabricagefouten. Deze garantie dekt alle herstelkosten en uw artikel behoudt zijn volledige waarde gedurende de hele garantieperiode. Een unieke service van Unigro! Lees er hier meer over.

Betalen per maand

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: € 0,00
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 7 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: € 9,03
 • Kredietbedrag: € 59,97
 • Totaal te betalen bedrag : € 63,21
 • Debetrentevoet: 17,23% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 17,23%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

Vrolijke Vriendjes - Magisch Kasteel VTECH
Vrolijke Vriendjes - Magisch Kasteel VTECH
Vrolijke Vriendjes - Magisch Kasteel VTECH
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan