< Terug naar Speelgoed

Schilderen

(3 producten)

3 producten in categorie "Schilderen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Met de producten van ravensburger kan iedereen een kunstenaar zijn. Schilderen was nog nooit zo'n leuke bezigheid en voor je het weet ben je uren verder en heb je een schitterende tekening of schilderij gemaakt.

Ravensburger Schilderen

Ravensburger heeft veel keuze in teken en schilder producten waaronder het immens populaire schilderen op nummer. Zoek de getallen bij de verfkleur en het vakjes vullen kan beginnen. Heel eenvoudig, geschikt voor jong en oud dus en altijd een leuk resultaat. Deze producten van ravensburger bevatten vaak leuke dieren of bekende settings of tekenfilmhelden. De Mandala's daarentegen bieden urenlang kleurplezier en werken erg ontspannend op de geest. Je kunt er volop je eigen creativiteit in kwijt doordat je eerst de mandala ontwerpt en deze vervolgens in gaat kleuren. En wie weet schuilt er wel een echte striptekenaar of fashiondesigner in jou. Want ook de strip of kleding ontwerpers kunnen aan de slag met de producten van ravensburger. Waardoor je als jonge artiest veel ervaring op kunt doen in het maken van te gekke cartoons of schitterende trouw- of baljurken.

Kortom heel veel keus voor als je graag iets tekent of schildert.

Zelf creatief bezig zijn en iets moois maken waar je trots op mag zijn is waar de producten van ravensburger voor staan. De teken en schilder pakketten zijn voor jong en oud, iedereen kan het en er is genoeg variatie waardoor je altijd het juiste product vind. Ze bevatten altijd voldoende materialen waardoor je project zeker slaagt. Kijk dus snel eens rond of er iets voor je bij zit!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!