< Terug naar Vrije tijd

Fietsen

(55 producten)

55 producten in categorie "Fietsen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Fietsen bij Unigro

Unigro is een van de grootste webwinkels van België. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u in en om het huis nodig heeft en meer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de afdeling fietsen. Hier vindt u heren-, dames- en kinderfietsen voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of om gezellig met het gezin een fietstochtje te maken.

Voor elk wat wils

Unigro verkoopt allerlei fietsen. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld mooie fietsen van Cars of Frozen. En voor de sportievelingen onder u hebben we stevige all terrain bikes, mountainbikes en BMX crossfietsen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Voor als bewegen wat minder makkelijk gaat hebben wij een prachtige collectie electrische fietsen. Zowel voor dames als voor heren hebben we hippe modellen. Daarnaast hebben we modellen die voor zowel dames als heren geschikt zijn met een lage instap. Wij verkopen voornamelijk fietsen van het merk Prophete. Onze ervaring is dat dit een merk is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vele enthousiaste fietsers rijden inmiddels al rond op een fiets van Prophete.

Voortreffelijke service

Online fietsen bestellen is lekker makkelijk bij Unigro. De fiets wordt gratis geleverd waar u maar wilt. Thuis, op uw werk of op een speciaal afhaalpunt. Betalen kan ook geheel zoals u wenst. Contant, via internetbankieren, ecocheques ... Uitgestelde betaling met aflossing van een klein bedrag per maand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden (Let op, geld lenen kost ook geld). Mocht de fiets u toch niet bevallen kunt u meestal de fiets binnen 14 dagen terugsturen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!