< Terug naar Vrije tijd

Fitness

(96 producten)

96 producten in categorie "Fitness" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

De moderne mens is een gezonde mens. Bij die gezonde levensstijl hoort dan ook op tijd en stond eens uzelf in het zweet werken met wat fitness. Omdat het al eens vaak een heel gedoe kan zijn telkens de verplaatsing richting de Fitness te maken is het misschien voor u wel handiger om zelf wat toestellen in huis te halen. Bij Unigro bent u daarvoor zeker aan het juiste adres.

Fitness voor een gezonde leefstijl

Fit en slank door het leven gaan, dat wil toch iedereen. Soms is de gang naar een sportschool echter niet zo gemakkelijk te maken. Bij Unigro helpen wij u daarom om gewoon thuis aan uw conditie te werken. Met onze fitnesstoestellen kunt u namelijk trainen in uw eigen vertrouwde omgeving. Houdt u van schaatsen, dan is Obsidian fitness echt iets voor u. Deze trainingsmethode is gebaseerd op de oefeningen die speciaal voor topschaatsers zijn ontworpen. In de webwinkel van Unigro bestelt u ook dit systeem heel gemakkelijk. Thuis slank en fit worden is ook geen enkel probleem met de uitgekiende hometrainers en loopbanden van topmerk Christopeit. Ook als het buiten slecht weer is, kunt u hiermee sportief bezig zijn. Bestel vandaag en u kunt al over een paar dagen aan de training beginnen. Mocht het fitnesstoestel dat u besteld heeft onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het meestal binnen 14 dagen omruilen. Meer informatie hierover is terug te vinden op de pagina over onze garantievoorwaarden.

CHRISTOPEIT fitness producten bij Unigro

Unigro is een van de grootste webshops van België en verkoopt dan ook vanzelfsprekend enkel en alleen maar producten van de grootste kwaliteit. Het assortiment aan fitnessproducten en toestellen is daar geen uitzondering op met de toestellen can CHRISTOPEIT. Daarbij kunt u kiezen aan welk toestel u het liefste hard labeur levert in uw vrij tijd. Misschien is een loopband wel iets voor u? Of hebt u toch liever zo’n leuke hometrainer? Daarbij hebt u de keuze tussen diverse modellen en nog heel wat extra accessoires. Dat gaat van dumbells tot stappentellers tot een heus fitness-station. Wacht dan ook niet langer met het opbouwen van die conditie en begin er nog vandaag mee met de hulp van Unigro!

Boek resultaten met fitnesstoestellen van Unigro

Bent u op zoek naar een efficiënte workout voor het hele lichaam? Dan bieden wij u een compleet fitness-station met wel meer dan 30 mogelijkheden om al uw spiergroepen doeltreffend te trainen! Of wat te denken van de Maxi Climber, een toestel dat weinig plaats inneemt, maar waarmee u uiteindelijk wel uw droomfiguur zult bereiken. Unigro heeft ook de kleine fitnessartikelen in het assortiment, zoals dumbbells, activity trackers en vloermatten.

De Unigro manier

Service is een codewoord van Unigro en niet toevallig een aspect waar we ontzettend veel ervaring mee hebben. Niet voor niets is Unigro een van de grootste webshops in het land. U kunt er dan ook zeker van zijn dat al uw aankopen snel en betrouwbaar geleverd worden. Daarnaast kunt u ook gewoon lekker kiezen hoe te betalen en geniet u van de beste garantievoorwaarden.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!