< Terug naar Vrije tijd

Huisdieren

(14 producten)

14 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een huisdier verdient ook wel eens een extraatje!

Heeft u thuis ook enkele blaffende viervoeters rondlopen? Een trouwe vriend die altijd naar je komt toegelopen als je nog maar een deur opent. Of heeft u een kat of een vogel, die niet alleen uw huisdier, maar daarbovenop ook nog eens uw beste vriend is? Deze trouwe vriend verdient ook wel eens een geschenkje!

Wat zou een goed geschenk zijn?

Wat dacht u van een leuke mand om uw huisdier een eigen plekje te geven? Of heeft u misschien al eens gehoord van een kattentent? Neen? Kom eens kijken, wie weet vindt u hier nog wel een tof idee. Hebt u al een verblijfje voor uw kwispelende hond of spinnende kat? Ook dan kan u hier terecht. Wij hebben een groot aanbod van leuke accessoires en speelsetjes. Zelfs als u geen huisdieren in huis hebt, is eentje in uw tuin misschien wel een interessant plan. Niets zo leuk als's morgens wakker te worden met het leuke geluid van zingende vogeltjes op de achtergrond. Lok ze met een vogeletensetje en geef ze een gelukkig leven als jouw tuindier met een drink- en voederhuisje.

Veilig en betrouwbaar

Kortom, uw huis- of tuindier verdient wel eens een extraatje. Dat extraatje kan u hier bij ons vinden. Bent u nog niet overtuigd? Kom dan gerust eens een bezoekje brengen op onze pagina. Wij zijn 100% betrouwbaar. Uw huisdier vertrouwt op u voor zijn aankopen. U kan met een gerust hart op ons vertrouwen. Want zeg nu zelf... Welk fijn huisdier zegt neen tegen een cadeautje? Veel (dieren)plezier!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!