Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Categorie
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
Merk
Status

Reizen & kamperen

1 - 13 van 13 artikelen
Sorteren op:
Vouwbare campingstoel
€64,98
€49,98
of
€7,56
per maand
Reishoofdkussen BLANRÊVE
€17,97
€9,99
of
€3,42
per maand
Bagageweegschaal DOMO DO9090W
€14,97
of
€3,88
per maand
Opblaasbaar kussen INTEX
€3,99
of
€4,04
per maand
Set van 2 koffers
nieuw
€99,99
of
€9,90
per maand
Klamboe
€7,98
of
€2,73
per maand
Trek/duwpomp INTEX
€14,97
of
€3,88
per maand
Hangmat met standaard
€199,98
of
€12,71
per maand
Set van 2 koffers
nieuw
€99,99
of
€9,90
per maand
Set van 3 koffers
nieuw
€159,99
of
€10,69
per maand
pagina 1 van 1

Reizen & kamperen

Lekker de buitenlucht in, met de caravan of een tent, genieten van de natuur en het landschap waar je doorheen reist. Kamperen mag best luxe zijn, want een goede nachtrust is heel belangrijk. Luxe kamperen wordt ook wel glamping genoemd. Of je hart nu ligt bij backpacken of bij glamping, hier vind je de beste producten die je reis nog mooier maken.

Alles voor kamperen

In de shop vind je alles wat je nodig hebt om te gaan kamperen. De handige pop-uptent (verkrijgbaar in verschillende kleuren) zet je in een handomdraai op. Je hoeft de tent alleen nog vast te zetten met een paar haringen en je bent klaar. Maak een van de eenvoudig op te blazen luchtbedden op en slaap heerlijk in de tent. De luchtbedden zijn overigens ook heel handig om als logeerbed te gebruiken bij je thuis. Ga je op reis en vertoef je veel op het strand, kies dan voor een handige strandtent in een gezellige kleur. Handig als herkenningspunt voor de kinderen en je zit lekker uit de wind.

Kampeerbenodigdheden

In de uitgebreide webshop bestel je gemakkelijk ook al je reisaccessoires. Picknicksets, kampeerservies, frituurpannen, een klamboe en pannensets met kookgerei bijvoorbeeld. In de webwinkel hebben we voor jou de meest nodige reis- en kampeerspullen samengebracht. Daarom zijn er ook rugtassen, EHBO-setjes, bagageweegschalen, koelboxen en –tassen en slaapzakken. Je koopt het eenvoudig in één keer en betaalt in handige termijnen (Opgelet: geld lenen kost ook geld!), zodat je snel kunt genieten van een heerlijke vakantie of een dagje uit.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan